Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2012, 19:16
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
Jeden z najgłupszych postów tego forum. Patryk jest tak przywiązany do klubu, że jak tylko cokolowiek pójdzie nie po jego myśli to się obraża. Przykłady?

1. Ostatnia akcja, gdzie postąpił kompletnie żałośnie obrażając się za zmianę w momencie, gdy grał TRAGICZNIE. Do tego, gdy miał czas na ochłonięcie po raz kolejny pokazał brak szacunku dla Kazia Moskala.

2. Odmowa wyjścia na boisko w sparingu za czasów Kasperczaka. Czy tak zachowuje się profesjonalista? Gdy siądzie raz na ławce to już ma w dupie dobro drużyny?

3. Odsyłanie pikników na Cracovie. Takie słowa ewidentnie uderzały w klub.

Do tego można dorzucić wybryki z repry Polski (ja jestem zajebisty, koledzy chujowi) czy sławetne "kim ty ....a jesteś pedale".

Zaiste ideał profesjonalisty. Jeszcze gdyby broniły go bramki, asysty, ale w tym sezonie ich nie ma. Gra marniutko to i nie ma podstaw by traktować go szczególnie wyjątkowo.
Żałosny jestes.
Wiesz co jest najśmieszniejsze? Że chcesz udowodnić na siłę że Małecki jest nie profesjonalny.
I może tak jest zresztą jaki klub tacy piłkarze...tylko co to ma wspólnego z tym co ja napisałem ?. Gówno.

Żaden z twoich śmiesznych punktów nie daje ci żadnych podstaw żeby podważąć jego oddanie Wiśle. Co więcej, właśnie takim postem udowadniasz że nie masz zielonego pojęcia co jest problemem, więc dziwię się tobie że próbujesz zabrać głos, ba nawet mnie to śmieszy.

Nie ma podstaw by cię traktować szczególnie wyjątkowo, dlatego powiem wprost.
Wczoraj klepałęś po plecach a dzisiaj sam plecy pokazujesz...

Ps: Może cię to zszokować ale większość kibiców Białej Gwiazdy słowa "kim ty ....a jesteś pedale" uznaje jako jedne z przyjemniejszych, odnoszących sie do pasiastych świń.

siara napisał(a):Wyświetl post
Wolfy, szanuję Cię za wypowiedzi, ale teraz Ty jakieś brednie wypisujesz.....
Rozumiem, że wszystkie podane przez adwersarza argumenty "wzięte z weszlo", są wyssane z palca ?
Patryk jest świetny, święty i nieskazitelny ?
Jest "prawdziwym" Wiślakiem, bo porobił tatuaże i wyszedł na gniazdo ?
A to trzeba być świetnym , świętym i nieskazitelnym , żeby być oddanym Wiśle? Kto tak kolego twierdzi? Ja osobiście nie znam takich co spełniali by twoje kryteria.

Że on ma tatuaż , a ty domyślam się że nie... więc masz żal do niego o to?

Ktoś ma imię córki na szyi, inny cynkówe pod okiem, a Małecki ma Reymana na ramieniu. Więc dlaczego akurat Patryk ma być tym który nie wie po co to zrobił?
Jeśli masz argumenty i podstawy by podważać słowa Małeckiego to proszę podaj je, utniesz wszystkie spekulacje a Małeckiemu się wybieli tatuaż

Bo jak narazie to tylko wietrzysz spisek i rzucasz słowa bez pokrycia.
Dlatego proponuje przy najbliższej okazjii wdrapać się na gniazdo i pociągną doping tak ostro jak tylko potrafisz. Powinno to pomóc odreagować!
Ostatnio edytowane przez Dariook : 10.03.2012 o godz. 20:00.
Odpowiedz cytując