Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2012, 16:30
siara napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że wszystkie podane przez adwersarza argumenty "wzięte z weszlo", są wyssane z palca ?
Argumenty? Odnośnie czego?
Ktoś twierdzi że Patryk jest święty? Że nie popełnił błędów?
No właśnie o to chodzi, że w poście kolegi nie wiadomo o co chodzi. Poza tym, że mu gul skacze jak słyszy "Małecki", oczywiście. Osobiście nie cierpię takich żałosnych frustratów, którzy jeszcze miesiąc temu udowadniali, że Małecki jest chujowy, a i tak mamy Kirma i Pajlicia w odwodzie, a teraz .......ą, że Patryk nas osłabił w ostatnich meczach, bo się pozwolił zawiesić.

Wypisuję brednie? Czyli rozumiem przez to, że sprowadzimy na luzie piłkarza równie dobrego jak Patryk, za darmo, który będzie zarabiał równie mało.*
No to w porządku, nie ma problemu. To znaczy jest, ale tylko w tej rundzie - ale kto by się przejmował, przecież nic się nie stanie jak nie awansujemy do pucharów. Przynajmniej Basałaj pokazał, że coś jeszcze w klubie może.
O czymś zapomniałem?

__________________________________________________ _____
* Tu drobna dygresja - mam w dupie ile zarabia młotkowy w fabryce, piłkarze inkasują inne kwoty. Nie ja to wymyśliłem, nie twierdzę że tak jest sprawiedliwie, po prostu uczciwie zauważam pewien fakt.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.03.2012 o godz. 16:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując