Maskant- Kazek _ probierz - Mourinho ....nic sie nie zmienia ....z pustego to i Salomon nie naleje ... z taka grupa zawodnikow nie ma na to szans ...... byla mozliwosc powalczenia gdyby zima Cupial i jego klakier Basalaj nie strzelili sobie w kolano nie robiac ZADNYCH TRANSFEROW !!!! naprawde ktos z was myslal ze druzyna ktora mozna powiedziec skompromitowala sie jesienia nagle w przeciagu 2 miesiecy nauczy sie grac w pilke

tylko dlatego ze Kaziu przyszedl

sory ale z Kazka taki trener jak z .....hmmmmm dajcie spokoj ..... nie wzmocniony zima bardzo slabej druzyny wiec nie ma szans na MP ...w pucharze tez nic nie powalczymy ...bo mysle ze nawet Amiki nie przejdziemy ....obawiam sie tylko ze z taka gra i postawa to i zydkami bedzie ciezko albo 0-0 ....zreszta dajcie spokoj Probierzowi ...osobiscie jestem przekonany ze w lipcu bedzie juz u nas Smuda i Bednarz ...i kolejny worek darmowego i przez nikogo nie chcianego szrotu ....tyle tylko ze beda to przecietnui zawodnicy z Polski a nie zagranicy bo i Smuda i Bednarz beda wprowadzali takak filozofie polskiej pilki ...czyli Pazdany i inni przecietniacy z Polski ...... nigdy nie mialem nic przeciwko nawet 11 zagranicznych pilkarzy ...tylko trzeba kontraktowac zawodnikow ktorzy umia grac w pilke ...... nie rozdzielam ludzi na POLAKOW KTORZY PODOBNO WALCZA I ZAGRANICZNIAKOW KTORZY PODOBNO OLEWAJA ....bo profesjonalny pilkarz niewazne od narodowosci po prostu bedzie gral w pilke ....wuiec czekam na nowy worek zawodnikow latem .... szanse na MP przegralismy definitywnie po porazkach z Polonia i Gornikiem .......roszady trenerskie to tylko i wylacznie niemoc i brak profesjonalizmu sportowego u naszych dycydentow ..... paie Cupial mam do pana wielki szacunek za dzwigniecie Wisly na piedestal polskiej pilki i uczynienie z Niej hegemona ....ale po ostatnich paru latach swoim zachowaniem i decyzjami przypomina mi Pan bardziej komornika Wisly niz jej dobrodzieja .... mam nadzieje ze wkoncu sprzeda pan Wisle komus moze mniej zamoznemu ale z Pasja ( jaka Pan miaj kiedys) i zdrowym rozsadkiem ....bo zeby zarobic i cos wyjac trzeba najpierw wlozyc ...... bez tego nic nie bedzie .....bedzie szarzyzna taka jak jest teraz ...o Basalaju nie wspomne bo dla mnie zawsze ten czlowiek nadawal sie do sprzedazy i reklamowania pasty do zebow albo proszku do prania a nie zarzadzaniem NAJWIEKSZEGO do niedawna poalkiego klubu ..... byl Maskant - byl Kazek - jest Probierz a w lipcu bedzie Smuda ....nie zmieni sie nic .....nawet Hiddink nic tu nie poradzi .....w tym sezonie jest KONIEC JAZDY BIALEJ GWIAZDY ....i mam szczera nadzieje ze tylko w tym sezonie a nie w ciagu kilku najblizszych latach