Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2012, 12:45
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Deklaracje słowne na każdym kroku i tatuaż = przywiązanie do klubu
Brak Małego na boisku czuć naprawdę ale nie ze względu na wyniki - nie strzelał goli, nie miał asyst w tym sezonie. Za to strzelał niejednokrotnie FOCHA, to w stronę kibiców, to kolegów, to trenera, to klubu.
W jednym masz rację - to rozwiązanie najlepsze dla niego - wytłumaczą mu tam bardzo szybko gdzie jest jego miejsce w szeregu i jakie są konsekwencje podskakiwania trenerowi itp.
Tam takich Małeckich mają na pęczki i nikt nie będzie przejmował się chimerami "wiecznie młodego wiecznie talentu".
No i z czego tak się nabijasz?
Jeśli ktoś coś deklaruje słownie to powinienes mu uwierzyć na słowo. Jeśli gościa nie znasz to na jakiej wogóle podstawie śmiesz w jego słowa wątpić. Bardzo proszę uświadom mnie o tym bo chętnie poznam twoje dowody na to że Małecki nie jest przywiązany do klubu?

To że Małecki strzela fochy to jest jego sprawa, i naprawdę mniejsza o to kto się wielmożnie poczuł urażony.
Co do kibiców to kolego zapominasz o drugiej stronie medalu, czyli hujowym i wieśniackim zachowaniu jakim było wygwizdanie swoich piłkarzy. Też bym się w....ił.
A jeśli chodzi o kolegów czy trenera to głównie świadczy o jego słabym wychowaniu i buntowniczym charakterze a nie o tym że nie jest związany z klubem.

Jeśli ja zapnę focha na Ciebie to oznacza że nie jestem przywiązany do klubu? Bo tak to należy rozumieć? To powiem Ci że większej bzdury to jeszcze nie słyszałem.

Dlatego jeszcze raz cię proszę o namacalne dowody poparcia twojej tezy oraz szkalujących wniosków wobec Małeckiego.

Ps: Jeśli tam mają na peczki takich Małeckich to po co im jeszcze jeden?
I nie cuduj z tym wiecznie młodym talentem. Talent on ma i owszem ale nie w pełni go wykorzystuje. Prawdą jednak jest że obecnie jest przyzwoitym piłkarzem jak na polskie realia.

Za swój czyn Małecki zapłacił, tylko że niestety zbyt wysoką cenę. Wygranych nie ma , są tylko straty dla obu stron.
Jednak przy tym co zrobił Basałaj, odzierając z wiślackiej dumy Moskala, to małe piwko po obiedzie. Zarzuty do Małeckiego pasują bardziej do ich samego autora czyli... Basałaja (następny wiślak z krwi i kości...)
Odpowiedz cytując