Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
kuba7k
Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2012, 10:06
Jot ja wiem, że nie do mnie, bo mam nadzieje, że wszyscy rozumiemy ze ta część dyskusji nie dotyczy normalnych kibiców takich jak my tylko tych co mają przychodzić z pieniędzmi na najdroższe sektory. A klub jakoś nie bardzo się garnie aby te sektory wypełniać.

Jot: To nie są łajzy. To są ludzie którzy w piątek mieli do wyboru iść na kręgle do plazy, na LaserTaga w Forum albo do Multikina albo na Wisłe. Dla dużej grupy społecznej te rozrywki są równorzędne i tylko marketing decyduje na co się zdecydują.

Pan Jotka: Dokładnie! nie wiedzą jak ją zrobić i nie wiedzą że chcą ją zrobić dlatego to wina klubu a nie ich. To klub powinien wychodzić z inicjatywami a nie czekać obrażony na kibiców. Wisła powinna być wszędzie nie tylko z ulotkami, ale czymś co nie wrzuca się do najbliższego śmietnika: długopisami, smyczami, kubkami, kuponami, jako partner imprez, wydarzeń kulturalnych, charytatywnych, organizator turniejów amatorskich w piłke kosza siatke. W strefie kibica powinny być atrakcje jak choćby bramka z dziurami w kartonie gdzie jak trafisz piłką to już coś masz(kubek czy smycz) albo 10 stanowisk konsol gdzie możesz zagrac sobie derby w PES'a czy FIFE. Przed Topowymi meczami strefa kibica powinna mieć bliźniaczą strefe w galeriach przepełnioną atrakcjami
Ostatnio edytowane przez kuba7k : 10.03.2012 o godz. 10:13.
WISŁA KRAKOW........
Odpowiedz cytując