Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2012, 07:26
kuba7k napisał(a):Wyświetl post
Jot prostu nie rozumiesz idei promocji i tego o co mi chodziło. Tu chodzi o czysty marketng i psychologie. Aby na mecz przychodziły RÓWNIEŻ osoby, które nie miały takiego planu wcześniej i nie wiedziały, że w ogóle na taki mecz fajnie pójść. To nie chodzi o oszczędność 10zl, ale o zaszczepienie myśli. Dlatego takie promocje w żadnym wypadku nie są dla nas, bo trybuna C więcej nie pomieści a dla Januszy aby przyszli na E14-13-23-24 H-22 A22. Myślicie, że dlaczego Sony dopłaca do każdej konsoli 40dolarów? Bo w dłuższej perspektywie statystycznie im się opłaca
Bez obrazy, ale Sony wywaliło właśnie prezesa bo ma rekordową stratę w historii. Dopłaca także do innych rzeczy , a tak biznesu robić się nie da na dłuższą metę. Wg mnie roszkę cierpliwości panowie. Wczoraj był piątek, a ludzi 21 tysięcy. Z Legią będzie 25 k . Gdyby Wisła grała o MP to do końca sezonu byłoby tak na każdym meczu. Ale nie gra i nie zachęcą to ludzi do wyrobienia KK. Wierzcie mi, że nie cena KK cZy biletu ich odstrasza tylko brak chęci. Oni nawet nie wiedza jak ją zrobić, a co dopiero za ile!
Odpowiedz cytując