1. Kibicowsko - naprawdę świetnie. Dawno takiej mocy nie czułem. Cóż, rywal zobowiązuje.
2. Łukaszu Garguło - człowieku, miej honor i "ić stond". Nie mogę na Ciebie patrzeć. Twój nonszalancki sposób bycia, wieczna guma, fakt, że nie jesteś robotem i inne rzeczy w....iają mnie niemiłosiernie.
3. Dawidzie Bitonie, jaka Borussia? Chyba Bydgoszcz. Wieta już, czemu lepiej, jak gra Genkow?
4. Gervasio Nunezie, transatlantykiem won.
5. Panie Basałaju, jak tam, tęskno trochę za Patrykiem?
6. Panie Cupiale, chyba pora zmienić trenera. Nie sądzi Pan? Co tam, że piłkarze nasi to lebiegi i łamagi o mentalnym poziomie gąbek (oczywiście nie wszyscy). Trenera zmienić warto, ponoć Pasieka wolny. Może udałoby się Panu na pszczelarstwo przerzucić.
7. Użytkowniku o nicku "Hanys": spierdalaj! Twój prowokatorski sposób działania na tym forum przekracza wszelkie granice. Szkoda, że moderatorzy się Tobą nie zajmą, ale pewnie odwoływałbyś się do Strasburga (nie myl ze Strasburgerem).
Też zwróciłem uwagę na Meliksona. Zatem:
8. Maorze Meliksonie, ponoć jest już długa lista klubów chętnych, by Cię zatrudnić. Zacznijże w końcu grać dla drużyny, a nie reklamuj się. Powierz to marketingowi Wisły Kraków S.S.A. Od lata zagrasz w farerskiej ekstraklasie.