milosz napisał(a):

Coś strasznego to jest nie widzieć , że Czarek Wilk jest ostoją naszej defensywy.
|
Tu się zgodzę, kilka jego odbiorów było wysokiej klasy. Problem pojawia się, jak trzeba rozegrać albo strzelić, po prostu Wilk tego nie potrafi. Wg. mnie nie powinien brać udziału w akcjach ofensywnych zespołu bo tylko je partoli. To tak jakbyś Chavezowi kazał rozgrywać, gówno z tego będzie. Ja nie twierdzę, że Wilk to słaby piłkarz, tylko, że to nie jest rozgrywający jakiego nam potrzeba. To typowy przecinak, brakuje właśnie kogoś kogo by mógł asekurować.
olszaniec napisał(a):

|
Uświadom mnie proszę w którym momencie Diaz zagrał dobrze? Bo wg mnie to gra bocznego obrońcy raczej tak wyglądać nie powinna, nie kojarzę żadnego ofensywnego wejścia Diaza ... żadnego.
|
Roberto Carlos to to nie jest ale miał jedno dobre uderzenie po którym mógł paść gol, kilka świetnych podań w tym jedno do Bitona między dwóch obrońców, które nasz napastnik koncertowo spieprzył. Do tego przerwanie akcji bramkowej w ostatniej minucie. Na tle reszty zespołu to naprawdę dużo.