Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2012, 16:57
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam że jakby zrobili 1 dzień, kiedy wyrobienie Karty Kibica jest bezpłatne, to ludzie by się zabijali o to.... Taka prawda. Gdyby te 10zł za kartę dawalo cos więcej niż mozliwosć wejścia na stadion to spoko, a tak to nic nie daje. Wisła współpracuje z Multikinem. Jakby byla promocja, na przykład w poniedziałek i we wtorek z kartą kibica Wisły Kraków bilet na seanse po 10zł. Uwierzcie, każdy by leciał po te karty. A tu co? Nic. Pustka....

Edit: Przykład z Multikinem byłby korzystny dla obu stron. Wisła ma kase z Kart Kibica, Multikino wpuszcza za pol ceny do kina, gdzie ludzie obkupią się w bufecie w kukurydze i cole i cholera wie co jeszcze....... Nikt nie bedzie stratny, trzeba tylko wykazać chęci... Kolejna propozycja: okazujac karte w butiku Adidasa zniżka 10% na wszystkie ubrania i buty.... da się? Da. Niektorych to moze smieszyc, ale najbardziej cieszą małe rzeczy
Karta kibica za darmo byłaby nie fair wobec kilkudziesięciu tysięcy ludzi, którzy ją opłacili. Mnie by to się podobało, bo nie jestem pamiętliwy i nie wkurzają mnie takie drobiazgi, ale "Ogółowi" raczej nie.
Małe bonusy za wyrobienie karty by pomogły, ale oczywiście nie załatwiły sprawy.
Odpowiedz cytując