Wyświetl pojedynczy post
MDW
Member

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2012, 11:04
Mówiąc o marketingu czy też promocji bardzo wiele osób myśli sercem i emocjami. Większość osób chciałaby aby mieszkańcy Krakowa byli bombardowani codziennie z każdej strony informacjami o Wiśle tak aby powstawało wrażenie, że to jest najważniejszy klub w Krakowie. Pojawienie się jakiejś ciekawego pomysłu (niech to będzie nawet ładny graficznie plakat innej krakowskiej drużyny) jest traktowane jako zaniedbanie z naszej strony.

Przy ocenie działu marketingu zwróciłbym uwagę jeszcze na dwie rzeczy. Chyba większość osób już zapomina jak było za prezesury Wilczka kiedy to czasem nie było nawet plakatów przed meczem a ew. inne działania były robione od przypadku do przypadku. Druga sprawa to możliwości takiego działu. Miałem okazję porozmawiać kilka lat temu z osobą związaną z tym działem, która zgadzała się, że można by robić więcej ale zwyczajnie w świecie nie pozwalają na to środki jakie klub przeznacza na takie działania. Nie wiem czy coś się zmieniło ale takie aspekty też należy brać uwagę.
Odpowiedz cytując