Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2012, 02:47
Szpen napisał(a):Wyświetl post
NIe zauważyłem żadnego merytorycznego posta, który wyjaśniłby mi w jakim błędzie to ja jestem. Za to czytam mnóstwo postów, które mają charakter obraźliwy sugerujący miałkość i intelektualną mierność piszącego. Skoro czytasz wątek, zapraszam do pokazania 5 postów w których zostałem jak to mówisz zgaszony i gdzie znajdziemy merytoryczną odpowiedź na dany temat. Proszę.
No to prosze numery postów: 15924,15937,15962,16020,16043 (więcej nie chciało mi sie szukać). Jednocześnie przepraszam pozostałych kolegów że posłużyłem się akurat moimi postami ale wiadomo czemu bliższa jest koszula .
Jednocześnie jako przykład "merytoryczności" udzielanej przez kolegę szpena odpowiedzi pozwolę sobie zacytować fragment posta 15975:

Na pytanie: "napisz proszę dlaczego Twoim zdaniem media popierają Tuska?" kolega odpowiada: "Czaisz jakim gównem trzeba być, żeby przegrać z czymś takim"

Naprawdę zdumiewającym jest jakie ewolucje potrafi wyczyniać ludzki umysł aby wbrew wszystkim opiniom zewnętrznym budować swoje własne ego.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 08.03.2012 o godz. 03:04.