Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2012, 13:22
O przebudowie zespołu wiadomo od co najmniej kilku miesięcy. Budżet sporo zyska dzięki zwolnieniu wielu bardzo przepłacanych piłkarzy. Jestem przekonany że za zaoszczędzone w ten sposób pieniądze można zbudować coś sensownego, zdecydowanie sensowniejszego aniżeli w tej chwili i myślę że lepiej zrobi to Stan aniżeli (L)ysy. Dla mnie to by była szokująca zmiana, choć pracę (L)ysego oceniałem nie najgorzej.

mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Bednarz juz był a 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi co potwierdził Zurawski i chyba mozna to sobie powiedziec - Basałaj.
Szlag, jak mnie irytuje używanie tego przysłowia przez osoby niemające pojęcia o co w nim chodzi...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"