Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2012, 12:18
I pomyślcie, że to wszystko dzieje się po 2 (!!!) przegranych meczach, normalnie trzęsienie ziemi, bunty piłkarzy, posada trenera wisi na włosku, Sikorski w klubie koksa - jednym słowem cyrk na kółkach. Szalony Józek powiedział, że daje Zielińskiemu 2 mecze na ogarnięcie sytuacji, ja jednak jestem zdania, że jak nie wygrają teraz z Jagą to tak czy inaczej Zieliński poleci. I karuzela zacznie kręcić się na nowo. Ale w sumie z drugiej strony ktoś słusznie zauważył - nie nasz cyrk, nie nasze małpy. Pozostaje się tylko cieszyć z takiego obrotu sytuacji, bo jednak mimo tego że w Groclinie odstawia się piłkarskie jaja to jednak czasami potrafi zaskoczyć dobrą grą i niejednemu jeszcze klubowi z czołówki punkty odbierze (oby).

Jeszcze co do Kafarskiego - mam nadzieje, że będzie to właściwy człowiek na właściwym miejscu - pięknie by to wyglądało, jakby były trener Lechii, a prywatnie kibic tego klubu spuścił żydów do I ligi. Jeszcze gdybyśmy to my dołożyli do tego cegiełkę wygrywając z nimi na 2 kolejki przed końcem i tym samym wbili "gwoździa do trumny" to normalnie chyba na pielgrzymkę do Częstochowy się wybiorę
Odpowiedz cytując