Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2012, 16:40
szprotson napisał(a):Wyświetl post
scout też moze ocenić piłkarza.
Jacek Bednarz zna baaardzo dobrze menagera Lewandowskiego Czarka K.I ty naprawde uważasz ze Kucharski ma w dupie to czy Robert bedzie grał 10 minut czy 80 minut? Naprawde?
Ja sie ciesze ze chłop do Nas nie przyszedł bo teraz byśmy na bank z niego się zbijali jaki to był żenujący
Przed chwilą pisałeś, że Lewandowski poszedł do Lech bo Smuda mu obiecał grę dwoma napastnikami. Co jest kompletną bzdurą.

Teraz przewidujesz bieg jego kariery u nas że Wisła byłoby dla niego za wysokimi progami. Ja uważam że Lawandowksi był już w tamtym momencie na tyle utalentowanym i dobrym zawodnkiem aby posadzić na ławie u nas Boguskiego, Łobodznsiego czy kogo kol wiek innego. Skorża idiotą nie jest i jak pokazuję sytuacja w Legii potrafi wprowadzić młodego gracza do drużyny. Bednarz zawalił, jego ewentualne przyjście nie gwarantuję że będzie wstanie dostrzec utalentowanego gracza. Sprowadził do nas Łobodzińskiego gdzie nawet ja przed TV potrafiłem dostrzec że on zrobił karierę na plecach Iwańskiego, który coś tam potrafił i kilka razy "wypościł" Łobo do kontry.

PS. W tamtym okresie to my mieliśmy scoutów ? Bo Rysia Czerwca nie liczę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.03.2012 o godz. 17:16.