Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2012, 13:54
MicK napisał(a):Wyświetl post
To w tego dziada chyba grali na pół boiska. Zabawne tłumaczenie, celowo niszczyli murawę, gdyż obawiali się otwartej konfrontacji z Legią? Woleli siłową potyczkę na kiepskiej trawie, bojąc się przewagi technicznej warszawiaków?
Raczej wina leży po stronie nasłonecznienia, albo celowo była troszkę podniszczona by nie pozwolić sportingowi grać tak, jakby chciał.
Ja tam czytam i czytam i nie mogę się doczytać, że celowo tam Sporting grał, podejrzewam, że raczej kwestia przypadku.

Kafarski może jeszcze coś pokazać. W Lechii przestało mu trybić, ale po raz drugi już w tym temacie przypominam, że w zeszłym sezonie ta sama Lechia, która dziś prawie spada była na trzy kolejki przed końcem w pucharze UEFA. Pod wodzą Kafarskiego właśnie. Nie wiem co tam się stało, że aż tak się rozlazło, ale zarówno Lechia jak i Kafarski mają potencjał.

Cracovia swoją drogą ma kilku ciekawych zawodników (Ntibazonkiza, Suvorov, Visnakovs, Szalachowski) szkoda, że wszystkich na skrzydłach i/lub bez formy bądź kontuzjowanych. W dół ciągną zwały Puzigaców i Kosanoviców, które Kafarski powinien wymienić choćby na jakichś inwalidów bez kontraktów wzorem ŁKSu, bo gorzej już być nie może. W pierwszej lidze będzie miał czas to poukładać.
Odpowiedz cytując