AYALA napisał(a):

|
poza Marcelo to Bednarzowi raczej sie transfery nie udawały (Jirsak,Łobo,Jop,Beto,Kirm).Te Valckxa były zdecydowanie lepsze(Iliev,Melikson,Biton)
|
Jeszcze Diaz mu wyszedł.
Nie wiem gdzie to było ale całkiem nie dawno w na łamach jakiegoś programu kazano Bednarzowi porównać się do Stana. Mówił że pracował w innych realiach finansowych.
Naturalnie jestem za pozostaniem Stana, tym bardziej że lepiej orientuję się w realiach klubu, ligi itp także celność jego transferów może być jeszcze większa.
Stana nie kompromitował się sprowadzaniem poławiaczy pereł na testy, nie było sytuacji, w której ściągał zawodnika na testy medyczne, a potem mu odmawiał bo słoweńska gwiazda zdecydowała się na transfer.
Zdaniem Bednarza David Braz gra w Juventusie Turyn, a Beto w PAOKU czy innym greckim kubie. Jacku jak im tam idzie ... ? Nie widizalem bardziej żalosnej formy obrony swoich nieudanych transferów bądź przymiarek niż robił to Bednarz.
W normalnych klubach dyrektorzy sportowi pracują latami.
Jeśli z łysym jest coś na rzeczy to on praktycznie łasi się tylko na kasę dla siebie bo on doskonale zdaję sobie sprawę że przecież na transfery Cupiał skarbonki dla niego nie rozbije. Także Jaca zbierze na swoją łysą głowę trochę krytyki w zamian za wzięcie trochę kasy.
Nie wiem ile zarabia Stan ale na pewno w porównaniu z Bednarzem różnica jest spora.