Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2012, 21:13
Szpen napisał(a):Wyświetl post
co jak co ale u Ciebie merytoryki praktycznie nie uświadczysz ...
a dzis jak ktos umrze przed emeryturą to co sie z kasą dzieje? co to w ogóle za pytanie?
kompilacja obietnic? wiekszość nie zrobiona - nie będę usprawiedliwiał bo nie ma po co.
Udajesz głupiego? Oczywiście że teraz jak ktoś wcześniej umrze to traci kasę . Tylko teraz jest o 7 lat większe prawdopodobieństwo że kobieta tą kase straci .Zrozumiał "tawarisz" czy dalej nie łapiesz?

Szpen napisał(a):Wyświetl post
Ja tu jestem rycerz walczący o trzeźwe myślenie, bo jak widzę Twoje posty czy Drozda przez których przemawia zawiść, frustracja i roszczenia to sie we mnie budzi duch zbawienia trzeźwego myślenia.
!
OOOO...padłem. Rycerz....Wykazujesz to trzeźwe myslenie w każdym poście -nawet w cytacie powyżej- gdzie dla ciebie 7 lat wydłużenia okresu oczekiwania na emeryturę A WIĘC 7 lat DLA RZĄDU ŻEBY PRZECHWYCIĆ MILIARDY NALEŻĄCE DO OBYWATELi - to jest logika.
Pomijam naprawdę bardzo logiczne wywody na temat tego- to kto będzie zatrudniał te 60-65 letnie kobiety do pracy-napewno w tym wieku będa śmigac po 8 h w kuchniach, przy komputerach, na halach produkcyjnych,w kasach czy będą sprzętać ..No i będa tłumy które je będą chciały zatrudniać. Chyba że uważach że wszystkie bedę profesorami na uczelniach, urzędnikami albo prezesami firm lub tez zrobisz im tam miejsce
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej