Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2012, 12:07
allon napisał(a):Wyświetl post
Nie będę się zniżać do Twojego niskiego poziomu , kultury osobistej brak a wchodzi między ludzi. Bez odbioru.
Dyskusja z Tobą nie ma jakiekolwiek sensu
EDIT: powyższy post Elefanta pokazuje Twoją obłudę.

Czasem trzeba nazywać rzeczy po imieniu, a nie bawić się poprawność polityczną. Jeśli tego nie rozumiesz to nadajesz się do redakcji Gazety Wybiórczej, Interii, TVN`u, czy innego badziewia.
Jeśli rozmawiasz o sprawach kibicowskich, to niestety ale "wersalu" nie spodizewaj się zawsze i wszędzie.
Zresztą ja nie widzę w tym nic złego, to było dosadne podkreślenie, że wolność osobista w Polsce JEST.

Twoje inwektywy względem SKWK również nie są oznaką kultury osobistej, jeśli do nich coś masz, TO IDŹ na zebranie i powiedz to. Wtedy to będzie kulturalne, a nie oczerniaj anonimowo na internecie jako "allon".

Do Lukasza - tak, zostawmy nasze dyskusje bo jeden drugiego nie przekona. Ale ja i tak uważam, że to co zrobiło SKWK, było słusznym zaalarmowaniem wielu kibiców, którzy na co dzień nie śledzą sytuacji w Klubie, że sprawy idą w złym kierunku.

Informować kibiców i atakować, jeśli zarząd źle postępuje. Nic więcej, jeśli ktoś źle coś robi (a razem doszliśmy do wniosku, że Basałaj i zarząd, ludzie w S.S.A. źle pracują - podałem już kilka powodów, które ich wszystkich dyskwalifikują od razu) to nie należy ich głaskać i nic nie robić, ani nawet nie można tego przemilczeć.

I nie ma co straszyć Kapką, bo to nie argument mówić:
Niech zostanie nieudolny prezes, bo może przyjść ktoś inny jeszcze gorszy
- bo jeśli tak postawimy sprawę, to wszyscy przestańmy się łudzić, że z Wisły S.S.A. (Cupiałowej) cokolwiek w przyszłości będzie. Bo wtedy będzie to oznaczało, że Cupiał musi odejść.

Ale koniec, nie ma sensu dłużej dyskutować. Po co tracić nerwy i zaśmiecać wątek o Kazimierzu Moskalu.
Powtórzę, można przenieść te dyskusje do tematu bardziej odpowiedniego: aktualni pracownicy, nibylandia, itp.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.03.2012 o godz. 12:53.
Odpowiedz cytując