Wyświetl pojedynczy post
piotrus1985
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2012, 20:29
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
"gowno wiesz co sie wydarzy w czerwcu/lipcu i strasznie bredzisz od jakiegos czasu... a powtarzam, gowno! wiesz" - To tak apropo "flustracji i zacietrzewienia". I mam wrażenie że prostaty też. Bynajmniej nie mojej.
Jak widze logika nie jest Twoją najsilniejsza stroną dlatego daję Ci pod zastanowienie następującą konstrukcję: "Ponieważ dałem dupy i nie byłem w stanie przewidzieć powołania Probierza w związku z tym moje dywagacje na temat tego że nie odwołają go w maju i nie powołają na jego miejsce Smudy są głupim teoretyzowaniem." Przemyśl ją sobie w zaciszu i może coś do Ciebie dotrze.
Podtrzymuje po raz drugi to co powiedziałem wcześniej: po zakończeniu sezonu Franz zastępuje Probierza. Jedynym warunkiem zawieszającym jest zdobycie przez Hanysa mistrzostwa. Ale to niestety raczej nie ma prawa sie zdarzyć. Żadne: PP czy wicemistrzostwa egzekucji nie wstrzymają. Jesteś gotów się założyć
flustracji i zacietrzewienia we mnie bedziesz musial szukac ze swieca... ale najpierw zapoznaj sie ze znaczeniem tych slow... a Ja obiecuje ze sobie przemysle gdzies w samotnosci Twoja "konstrukcje"

do rzeczy... zaklad oczywiscie przyjmuje... jesli Probierz da nam puchary, zostanie przynajmniej do rozpoczecia rundy jesiennej... stawka... moze butelka dobrej whisky lub whiskey (co kto lubi)?