Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2012, 09:52
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Moskalowi powinno dać sie czas do końca roku, tak jak mu obiecano....
No to całe szczęście, ze takiego czasu nie dostał, bobyśmy walczyli o utrzymanie z garbatymi.

Cytat:
Moskal miał pecha, bo musiał grać aż w 4 meczach bez 1 zawodnika
Nikt nie kazał mu wystawiać Czekaja. Widać, zawiódł go jego trenerski nos.

Cytat:
dostał klub rozbity po pięknym Maskancie
Kiedy dostał. Tydzień temu ? Przejął teraz w trakcie rozgrywek ? Czy pod koniec tamtej rundy, gdzie potem miał 3 miesiace w spokoju i komforcie (Hiszpania) przygotowywać drużynę po swojemu, a jak się okazało po staremu.

Cytat:
BARDZO DOBRZE, ZE SKWK CHCE ABY BASALAJ ZOSTAŁ ZWOLNIONY! CO WIECEJ POWINNI CHCIEĆ, ABY ZWoLNIONO TEZ CAŁY DZIAŁ MARKETINGU I ANTKOWIAKA.

Przypomnę za co:

Nie rób propagandy, ze mamy wspierać ludzi z klubu! Za co?

- za brak sprzedaży internetowej?
- za syf na stadionie? - Ja na swoim karnetowym miejscu przez pól roku miałem obzygane krzesełko
- za brak możliwości oddania/przekazania innej osobie biletu
- za Antkowiaka ? Który każe palowac kibiców? I ma nas w dupie?
- za olewanie ludzi związanych z Wisła (nie mówię o PM i KM)
- za brak pomysłu na dobre wykorzystanie stadionu
- za brak sponsorów
- za beznadziejna promocje klubu przed sezonem

To tylko kilka powodów, dlaczego kibice Wisły powinni sie domagać dymisji Basalaja i wielu osób w klubie.Bo to oni firmuja to wszystko .
Basałaj mnie denerwował od samego początku głupimi tekstami w prasie w kierunku kibiców. Lista zarzutów jest prawdziwa, ale nie moze być tak, że kopacze, którzy swoim olewającym podejściem do gry słyszą po meczu "Nic się nie stało...." właśnie od kibiców, którzy jednocześnie zaprzeczają tym samym słowom Henryka Reymana, zostają rozgrzeszeni a podobnie nieroby z zarządu klubu mają być nagle strasznie zwalniani. Coś tu jest chyba nie tak ?
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.03.2012 o godz. 09:59.
Odpowiedz cytując