Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2012, 00:18
Styl się pogorszył, ale wreszcie wygraliśmy nie dość, że na wyjeździe (choć paradoksalnie w tym sezonie przegrywaliśmy głównie na Reymonta) to więcej niż jedną bramką. Wszystko fajnie, ale mam jedno zastrzeżenie. Podobało mi się, że Probierz wziął do kadry Stanka, ale to, że zamiast go wpuścić na ostatnie minuty skorzystał z usług Dragana już nie. Szkoda, że nie wypróbował przy pewnym wyniku kolejnego piłkarza, a wpuścił kogoś kto w tym sezonie gra słabo. 80. minuta i wynik 2:0 to dobry moment, aby wpuścić kogoś młodego, aby się ogrywał.

Jednak pamiętam, że w Jadze nie bał się korzystać z usług młodych zawodników. Może ktoś się objawi. Potrzebujemy świeżej krwi.

Co do gry dwóch napastników ciekawi mnie, czy w takim samym ustawieniu wyjdziemy z Lechem. Probierz może sprawić, że zagramy w pucharach. Martwi mnie tylko, że kolejny raz zalążki krakowskiej piłki zostały odstawione z powodu niezadowalających wyników. Widać, że możemy mieć albo ładniejszy styl, albo lepsze wyniki. Mam nadzieję, że będą wkrótce i świetne wyniki i ładny styl.
Odpowiedz cytując