Lukasz napisał(a):

Trzeba było go trzymać z dala od posady trenera i nie 'jedynie popierać' jego kandydatury. Jak wiedzieliście jak to się skończy (a nie trzeba być prorokiem) to teraz nie płakać.
W zamian za to zatroszczyć się o tych którzy robią dobrą robotę do klubu i powinni zostać.
Tak samo zostawić w spokoju Basałaja. On i tak wyleci ze stołka wcześniej czy później - o to się zatroszczy Cupiał osobiście.
|
Co to on jest naszym dzieckiem, ze mamy go trzymać z daleka? Śmieszny jesteś.
To zarząd klubu sie na niego zdecydował, mógł brać kogokolwiek, ale woleli Moskala bo tani.
A moim zdaniem, jeśli dostał zapewnienie pracy do czerwca powinien zostać, słowo cenniejsze niż papier- ale ludzie w naszym klubie honoru nie maja.
Kto robi dobra robotę w klubie ? Poza dziewczynami z kas, bo one wykonują prace uczciwie i sumiennie, ale reszta do wyjebania od razu!!!!
Zarząd, marketing, osoby odpowiedzialne za bezpieczenstwo z Antkowiakiem na czele,pól kadry, itp. - Ci ludzie powinni sie pożegnać z klubem.
Nie rób propagandy, ze mamy wspierać ludzi z klubu! Za co?
- za brak sprzedaży internetowej?
- za syf na stadionie? - Ja na swoim karnetowym miejscu przez pól roku miałem obzygane krzesełko
- za brak możliwości oddania/przekazania innej osobie biletu
- za Antkowiaka ? Który każe palowac kibiców? I ma nas w dupie?
- za olewanie ludzi związanych z Wisła (nie mówię o PM i KM)
- za brak pomysłu na dobre wykorzystanie stadionu
- za brak sponsorów
- za beznadziejna promocje klubu przed sezonem
To tylko kilka powodów, dlaczego kibice Wisły powinni sie domagać dymisji Basalaja i wielu osób w klubie.Bo to oni firmuja to wszystko .
I niech każdy sobie odpowie.
Czy racje ma Łukasz? który mówi wspierajmy Basalaja i ludzi pracujących w Wiśle bo dobrze pracują.
Czy SKWK? Które mówi/pisze ze mamy syf w klubie i nikt nad tym nie panuje, a pracownicy są nieudolni.
Ja z powodów podanych wyżej uważam, ze racje ma SKWK i ze należy jak najszybciej wywalić tych nieudaczników.