Wyświetl pojedynczy post
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2012, 20:52
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tak, pozwolić grac przeciwnikowi. W naszej śmisznej lidze można, ale jak przyjdzie w końcu zagrać z normalną drużyną choćby z Azerbejdżanu, to w pałe bez sztycha. Dzisiejszy mecz wyglądał jak zawody trzeciej ligi. Zawodnicy poruszali się jak w zwolnionym tempie. A na onecie " Probież odmienił Wisłe" jasne zrobił z niej podwórkową drużynę. Nie wiem jaki wpływ na grę miała murawa, ale wyglądało to wszystko żałośnie.
Ja rozumiem. Ale nic na to nie poradzimy. Był Maaskant/próbował wprowadzić inny styl, ale nie dostał zaufania, czasu, odpowiednich pilkarzy do tego pomysłu. Kazik próbował kontynuowac jego dzieło z malymi poprawkami, ale trochę pecha, braki w drużynie = szybki wylot.
Jak właściciel nie myśli przyszłościowo i chce wyniki na teraz to (tak jak pisałem) = ,możemy jedynie grać w ten sposób jak teraz. Dlaczego trener który jest na kontrakcie i od wyników zależy jego dłuższe funkcjonowanie ma się przejmować na zapas i myśleć długo falowo skoro w klubie nikt w ten sposób nie myśli ? A no właśnie, nikt tak nie będzie robił a tym bardziej inteligentny trener jakim jest Michał Cwaniak Pep Probierz.
Być może puchary to zweryfikują kolejnym Karabachem. Ale nie mam zamairu się zamartwiać. Taka jest polityka właściciela więc jak sobie pościelisz...itd
za długo Wiśle kibicuję żeby mnie to ruszało.
Ostatnio edytowane przez tofik : 03.03.2012 o godz. 20:57.
..
Odpowiedz cytując