Wyświetl pojedynczy post
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2012, 01:57
zeby sobie tylko Probierz nie strzelil w kolano jesli to prawda z przywroceniem Maleckiego, bo moga byc kwasy w druzynie i nie beda na niego i z nim grali zbytnio a to tylko poczatek wielkiego kyzysu w druzynie.w lecie odejdzie Melikson najpradopodobniej, zreszta po takich szopkach i tak zaden szanujacy sie trener z zagranicy dlugo tu nie zawita, bo i po co?dla mnie wykladnikiem teraz jest co zrobi BC jesli chodzi o Stana a skoro o przedluzeniu nie gadaja juz teraz to na moje wiadomo co sie swieci.pierwszy raz odkad pamietam mamy profesjonaliste na tym stolku a tu w kolko macieju i ta sama szopka co pare(nascie) miesiecy....szkoda pisania

p.s. zreszta jak pisze Markus co taki Moskal czy Probierz trenerzy na dorobku moga nauczyc Meliksona, Bitona, Pareike, Jaliensa itd na temat taktyki, zalozen taktycznych itd smiechu warte to jest jak dla mnie

p.s. 2 z przykroscia zegnam to forum, bo tak jak Wisla popada w szarzyzne to to forum lubiane przeze mnie od x juz lat juz dawno zamienilo sie niestety w onetowa pokemoniade za wyjatkiem parunastu ciekawych uzytownikow zalanych tysiacem pokemonow. pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez nh79 : 03.03.2012 o godz. 02:02.
Odpowiedz cytując