Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2012, 01:09
wislak68,
1)Jeśli twój rok 68' jest prawdziwy to znaczy że jesteś młodszy ode mnie, skoro poruszasz temat to może masz problemy jeszcze z trądzikiem (może jakieś problemy skórne , albo niedorozwój), jeśli tak to udaj się do dermatologa (lub do innego specjalisty), niestety nie mogę ci w tym pomóc bo dawno zapomniałem co to takiego.

2)
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
gdybym nie wspomnial że w swojej opinii jesteś dość odosobniony. I to zarówno jeśli chodzi o "normalność" jak i "zabawę w piaskownicy". Powiedziałbym nawet że dramatycznie odosobniony.
Widać nie rozumiesz słów których używasz, „odosobniony” jest synonimem samotny …w kwestionowaniu twoich poglądów, otóż przed chwilą produkowałeś z kimś kto ma właśnie moje poglądy i którego w swoim prymitywnym stylu próbowałeś nieudolnie obrazić (cytuje zniesmaczony Twoim brakiem kultury osobistej:" prosty jak budowa cepa ") więc widać osamotnienia tu mojego nie ma. Przeciwnie to Ty próbujesz się nieudolnie ustawić w roli wszystkowiedzącego i reprezentującego wszystkich (lub niemal wszystkich, co jest takim samym nonsensem), jestem odosobniony wyłącznie od Ciebie i to mi nawet pochlebia, bo z kimś tak bufonowatym nie chciałbym mieć nic wspólnego.

2)Widzę generalnie po Twoich postach że jesteś bardzo kłótliwym człowiekiem, kłócisz sie ze wszystkimi i na około, to juz może być objaw jakiejś choroby, ale to nie mój problem, choć martwię sie o Ciebie.

4)Teraz, dyskurs uważam za zamknięty.

piotrus1985
Uwierz mi że może być i tak że będą puchary, ale w kiepskim stylu zdobyte i będzie Smuda. Wojciech Łazarek w 1998 roku wiosną wygrał też puchary, a Wisła miała też ogromna stratę do czołówki, było i spektakularne zwycięstwo z Widzewem 6-0 (broniącym tytułu) i awans na 3 miejsce w lidze w końcowej tabeli z miejsca odległego i tak trener stracił stołek, bo drużyna grała słabo w meczach wyjazdowych i boss postawił na Smudę i wówczas ... miał słuszność. Później postawił na niego ponownie i była to klapa na całego. A teraz masz rację że Twój interlokutor nie ma żadnych pewnych danych, ale też ...może i tak być jak ze ślepą kurą która trafia ziarno i przypadkiem może być trenerem i Franz. Doprawdy, o czym już pisałem przy naszym bossie ... Impossible is nothing.

Osobiście życzę Wiśle zawsze sukcesów i Smudy sobie tu nie życzę i to bynajmniej nie z powodów wyłącznie sportowych, bo jakąś fachowość ma. Niech więc Probierz ma sukces, a może , może ...zostanie dłużej i Smuda tu nie wróci, ale to też nic pewnego nawet przy sportowym sukcesie (choć procentowo wówczas szanse Probierza wzrastają, a Smudy maleją). A najbardziej to bym sobie życzył trenera z zagranicy z nazwiskiem, ale na teraz to pobożne życzenia.

Dla przypomnienia , tematem tego forum, nie jest Probierz czy Smuda, ale:

Stan Valckx - dyrektor sportowy Wisły Kraków
... którego przyszłość w Wiśle to dopiero zagadka.

Ostatnio edytowane przez milosz : 03.03.2012 o godz. 04:39.