Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2012, 22:21
emjot napisał(a):Wyświetl post
tak tak
oczywiście wszyscy są mu wdzięczni
nie zapomnij wyliczyć wszystich sukcesów jakie zawdzięczamy JM JE i czort wie jakiego użyć jeszcze tytułu wobec pana BC

ale popatrz na to z innej strony
jeszcze dwie trzy wtopy podobne do tych z Koroną
i gwałtownie zaczniesz patrzeć do tyłu
i właśnie Z TYM BC będziesz się obawiał o ligowy byt

ps. Jak dla mnie możemy być w III lidze, albo i IV. Byle to wszystko miało ręce i nogi. A z ludzi takich jak Kazimierz Moskal nie robiło by się szmaty
tyle w temacie tego co zawdzięczamy BC
bo można też zadać pytanie ile WIŚLE zawdzięcza pan BC?
Emjocie,

Myślę, że jednak przesadzasz. BC bez Wisły by sobie poradził, może nawet miałby więcej kasy, niż ma, Wisła natomaist bez BC już raczej nie bardzo.
Ja posunę się nawet dalej i zapytam - ile polska piłka ligowa zawdzięcza BC?

Oczywiście, w pbecnej sytuacji należy postawić pytanie, czy obecna formuła współpracy z BC się nie wyczerpała, ale nawet gdyby, to... co?
Po co denerwować się sprawami, na które i tak nie mamy wpływu.

A co do Kazia Moskala... szanuję i będę szanował, nie mniej jak pisałem już z tysiąc razy - za wcześnie na trenerkę takiej drużyny jak Wisła. Jeszcze nie teraz.

Probierz? Bóg jeden raczy wiedzieć, poczekamy zobaczymy. Jak dla mnie, jego zatrudnienie to rozpaczliwa próba ratowania pucharów = rozpaczliwa próba ratowania stołków Basałaja i Stana.

Wszyscy wiedzą, że ja - podobnie jak Markus - jestem zwolennikiem dobrego, zagranicznego sztabu szkoleniowego. Całego sztabu
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując