Ajax napisał(a):

Jest na tym forum takie powiedzenie o bieganiu, głowie i ścianie.
Kolejny dzieciaczek, szkoda gadać...
Wbij sobie do główki że gyby nie Bogusław Cupiał, dziś zamiast wściekać się na 8 miejsce zamiast pierwszego i brak awansu do 1/8 LE drżał byś o byt ligowy a 8 miejsce traktował jako super sukces.
Co do Probierza w Gdańsku pewnie będzie efekt miotły kolejne 4 mecze pokażą czy Probierz dalej potrafi wygrywać szrotem.
|
Poczytaj sobie moje wypowiedzi "staruszku", "doświadczony forumowiczu, "znawco" i rusz głową, jeśli potrafisz, albo lepiej nie...

.
W każdym razie, gdybyś zadał sobie trud, zauważyłbyś, że jestem daleki od narzekania. Opisuję po prostu rzeczywistość. Wisła wiele zawdzięcza Bogusławowi Cupiałowi, ale doszliśmy do punktu, w którym dotychczasowa formuła zarządzania klubem się skończyła, między innymi dlatego, że świat nie stoi w miejscu i za miedzą zmieniły się realia sportowo-ekonomiczne.
Jestem zagorzałym kibicem Wisły, więc będę się również ekscytował 8 miejscem, bo to mój klub niezależnie od sytuacji. W takich dyskusjach, często jednak zapominamy, iż piłka nożna to przedsięwzięcie sportowo-rozrywkowe, przeznaczone dla takich klientów jak my. Może się mylę, ale wydaje mi się, że żyjemy w czasach, gdy klient ma prawo wyboru i może wymagać. Czyż nie?