medyk napisał(a):

Patrząc z perspektywy na kupno Jirsaka, płacenie kontraktów Dawidowskiemu, Jaliensowi i jeszcze znajdzie się paru takich za tą kase mogli wybudować ze 2 boiska o wysokim standardzie + jakieś sztuczne oświetlenie. Taki Jirsak wieczny niewypał mimo że darze go sympatią to co on zrobił tak w sumie? Czy chociaż jeden mecz nam wygrał? Zrobił w jakimś różnice jedyne pozytywne co mi sie z tym gosciem kojarzy to bramka na Tottenhamie i jeszcze jedna w lidze z daleka mocne uderzenie z dystansu.
Edit, przepraszam jeszcze kojarzy mi sie że jego zona kiedys dla całego zespołu knedliczków narobiła i ponoć wszystkim smakowały..
|
Masz w 100% rację.
Ja wymyśliłem jeszcze coś lepszego. Telefonika mogła by wziąć kredyt w wysokości 100mln €, wszystko to postawić na dokładny wynik meczu Śląsk - Legia (0-4)!. Kurs był ok. 50, więc mielibyśmy jakieś 5 mld euro zysku, z tego prowizja dla buków, banku i podatek - ale myśle że z 2-3 mld euro by zostało.
Można by za te pieniądzę wykupić stadion od miasta, zbudować nowy, większy nowocześniejszy, połączony z bazą treningową i halą. Dodatkowo można by zlecić zamach bombowy na pewien obiekt przy Kałuży i jeszcze by setki milionów euro na transfery zostało.
Także jak wynajdziesz wehikuł czas, to się odezwij a spróbujemy te nasze pomysły wprowadzić w życie.