Wyświetl pojedynczy post
Ramyes
Junior Member

Od: 09.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2012, 15:59
Witam Panowie pierwszy post miałem nie pisać mojego zdania ale napisze.Na Wisle zaczołem chodzic juz 1988 ale mniejsza o to.Co do zatrudnienia trenera Probierza jestem bardzo zadowolony z tej decyzji a dlaczego a dlatego ze to trener który wkońcu krzyknie i nie da sobie na pyskówki i gadanki który ma jaja zobaczycie na Probierza jak bedzie biegał przy lini bocznej i napier... na grajków o to mi chodziło o takiego trenera podobngo do Dana którego zwolnili piłkarze.Trener który spierdo.. nie licze na cuda ale mamy trenera wkoncu z mordą czy bedziemy grali w pucharach czy nie czy zdobedziemy mistrza czy nie czy spadniemy do 1 ligi zawsze bede z tą drużyną z tym Klubem bo dał mi tyle radości tyle smutku to co kibic potrzebuje.Co do Kazia Moskala to trener bardzo dobry Wisła zaczeła grać piłką podaniami z głową ale to też trener który stał przy lini bocznej z założonymi rękami i sie patrzył Chłopaki i nie obrazcie sie Kaziu jest prawie w moim wieku jezeli pojdzie gdzies do innego klubu nawe 1 ligowego i tam potrenuje to bedzie naprawde w przyszłości jednym z lepszych trenerów w Polsce.Szanuje go i Bardzo Lubie bo jest ikoną tego klubu i jego koszulka tez powinna wisiec na trybunie ale jest za delikatny takie moje zdanie.Apropo piłkarzy to z tych co mamy mozna jeszcze wicisnąć bardzo duzo ale trzeba im dac prawdziwy wycisk zj,,,eba.. opierd,,, itp.Nie napalajmy sie na cuda ale jedno mnie cieszy ze niektórzy zawodnicy Wisły odejda w lecie ale wkoncu zobacza co to trener z jajami i zobacza co to znaczy zapierd....!!!Na Zawsze WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując