Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.03.2012, 15:27
Wg mnie to ściema ale jeśli to byłaby prawda to nasz klub krótko mówiąc ośmieszyłby się . Probierz też gdyby tak się zachował okazałby się niezłym s.......... , jeszcze podczas prezentacji prezes przy nim wyraźnie powiedział że Małecki teraz nie wróci do drużyny a on co robi ? Idzie po tym do właściciela żeby tego piłkarza przywrócić ? Jeśli tak zrobił na dodatek bez wiedzy Basałaja tzn. że ma w d.... prezesa i dyrektora sportowego czyli swoich przełożonych ! Niezłe jaja a w dodatku Patryk wyszedłby z tej sytuacji bez szwanku w przeciwieństwie do Moskala , Basałaja i Valckxa mimo że to on najwięcej nabroił . Jestem też ciekawy jak drużyna przyjmie Małego z powrotem , wydaje mi się że Patryk jeszcze bardziej będzie grał pod siebie i będzie miał gdzieś zespołowość a o opierda....u innych z drużyny już nawet nie wspomnę . Wg mnie jednak w tej chwili powrót Małeckiego w taki sposób jest mało realny ponieważ chyba już w naszym klubie aż takich numerów nie wykręcają ... a ta rewelacja to pewnie wymysł jakiegoś dziennikarzyny który zarabia takimi bzdurami na chleb , połączył pewne fakty i wyszedł mu taki hitowy news .... wkrótce okaże się czy prawdziwy w co szczerze wątpię .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 02.03.2012 o godz. 15:34.
Odpowiedz cytując