Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2012, 23:24
Decyzję o zatrudnieniu Probierza przyjąłem z szokiem, bo dowiedziałem się o tym dopiero po kilku godzinach od podpisania kontraktu. Sam nie wiem jak odnosić się do tej zmiany, bo z jednej strony żal mi Kazka, a z drugiej też każdy widział, że ten zespół się męczył. Pewnie, gdyby nie ten "cud" z 14.grudnia, to Kazek w ogóle nie dostałby tej szansy i ktoś nowy za niego przyszedłby już w przerwie między rundami. A tak, powstaje pytanie, czy ten zespół jest rzeczywiście dobrze przygotowany. Cupiał widzi, że wali się grunt pod nogami (istnieje poważne zagrożenie, że zespół nie zagra w pucharach w następnym sezonie) i ta decyzja ma ratować sezon.

Życzę powodzenia Panu Probierzowi. Sukces w Jagiellonii, którym było zdobycie PP i uniknięcie spadku z -10 pkt na starcie (skądinąd przeciętnej kadrowo), a także poukładanie tego szrotu w ŁKSie, bo przecież to za jego kadencji Łodzianie narobili najwięcej pkt w tym sezonie, zwiastuje nieźle i jakoś wierzę, że i nasz zespół jakoś poskłada do kupy. Pozostaje tylko pytanie, czy nie braknie czasu na nadrabianie strat w lidze i, czy jeśli mu się uda zrobić podium i np. wygrać Puchar Polski, to czy dostanie odpowiednie środki, by wzmocnić latem ten zespół.
Odpowiedz cytując