Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2012, 21:31
Nie wiem dlaczego wy się cieszycie ,że jak mamy Probierza to nie będzie latem Franciszka "Dyzmy", który obecnie prowadzi drużynę PZPN-u. Też dziwi mnie po co zatrudnili Probierza na parę miesięcy. Probierz to jest taki trener ,którego można w pół minuty wymienić i nic się wielkiego nie stanie. Zresztą z Dyzmy też taki trener jak z koziej dupy trąba. Lenczyk pięknie go podsumował.

PS. Sądzę ,że Kazimierz Moskal już do Wisły Kraków nie wróci. Jeżeli ma krztę honoru to nie da sobą pomiatać. Wyniki to jedno ,a chaos i brak kompetencji w zarządzaniu drugie. O ile się nie mylę ,Kazimierz nie miał statusu "drugiego trenera" ,który tymczasowo prowadzi zespół, gdy decydenci szukają następcy. Nie!!! On miał pełnić funkcję pierwszego trenera na określonych zasadach. Teraz wywalono go z dnia na dzień i wysłano "na odpoczynek". To są jakieś jaja.

PS1 „Jestem przekonany, że Kaziu Moskal przygotował zespół bardzo dobrze. Wierzę w to, że jeszcze nie raz poprowadzi krakowską Wisłę. Mogę zdradzić, że znamy się bardzo dobrze. Spotkałem się z nim i porozmawialiśmy. Jeszcze nie raz będziemy mieli ku temu okazję. Cenię go zarówno jako człowieka, jak i jako fachowca” – komplementował Kazimierza Moskala jego następca.
Szczyt s k u r w y s y ń s t w a i kompromitacji. Chłopie to po co ty przyszedłeś na jego miejsce skoro wszystko jest ok?
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.03.2012 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując