Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2012, 20:34
Brawo, Panie Cupiał. Kolejny milowy krok w budowaniu Wielkiej Wisły. Ba, gdzie tam milowy, równikowy! Okrążymy cały glob i wrócimy w to samo miejsce. Panu się chyba wydaje, że Wisła to akwarium, w którym może Pan sobie dowolnie kształtować mikroklimat i obserwować te rybki. Trochę się pan myli. Chyba pora zająć się zakładem kablowym, a sport sobie odpuścić.

Jak przeczytałem, że Probierz nowym trenerem, to szlag mnie trafił. To jest jakiś cyrk. Zamiast KUPIĆ (!!!!!!!!) dwóch piłkarzy do głównego składu, my znowu wymieniamy trenera. Tracimy szanse na historyczne osiągnięcie w pucharach, jesteśmy niemal poza następnymi rozgrywkami europejskimi i reakcja jest taka, jak zawsze - zwolnienie trenera. Dodam jeszcze, że nie jakiegoś tam trenera, tylko człowieka, który naprawdę wiele zrobił dla tego klubu. Owszem, wyniki miał takie sobie, ale tak go kopnąć w dupę? Karygodne.

Następnym razem postarajmy się zapobiegać porażkom i stwarzać warunki do sukcesów. Chociaż można to potraktować jako apel do następnego bossa, bo ten już niczego się nie nauczy.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując