|
Dzis wykonalismy pierwszy krok do powrotu !!! Tak wracamy do tego co juz mielismy pare lat temu, caly "holenderski" postep Wisle bedzie mozna rozbic o kant dupy, a ja osobiscie bede ze smutkiem wspominal sezon gdzie mialem to szczescie zeby pojechac za Wisla do Londynu.
W najlepszym wypadku bedzie to powtorka ze Skorzy tzn jakis tam sukces w lidze i bolesna porazka z jakas Levadia, Qarabagiem czy czyms podobnym podkreslam w najlepszym.
Osobiscie nie oczekuje od Pronierza cudow, maksem na dzis jest zdobycie pucharu i chyba na tym nowy trener powinien sie skoncentrowac.
Co mnie ciekawi najbardziej to kto podpisze sie pod decysja o zatrudnieniu Probierza, nie chce mi sie wierzyc ze to byl autorski pomysl Valcxa... ale to juz temat na inna dyskusje.
P.s. Fakt ze nie za bardzo interesuje sie nasza liga i nie zwracam na nowinki taktyczne implementowane przez Zielinskiego (chociaz jego i tak najbardziej cenie z polskich treneiros), Michniewicza czy innego znachora powoduje ze goraco apeluje czy uzytkownik Uran235 nie moglby sie pokusic o krotka charakterystyke tego jak grajacej Wisly mozemy sie spodziewac pod Probierzem.
P.s.2 Przynajmniej zarzad przyznal sie do bledu ktory popelnil zwalniajac Maaskanta i zastepujac go Moskalem.
Malinowy król malowanych róż
|