Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2012, 16:49
Watts napisał(a):Wyświetl post
Super. Tyle, że kilka miesięcy temu, gdy zdobywaliśmy MP jakoś nikt nie miał zastrzeżeń do umiejętności i charakteru piłkarzy Wisły. Nie mówiąc już o trenerze. Szanuję Moskala, ale potrzebujemy trenera, a nie legendarne nazwisko na ławce od tego, żeby kibice niezależnie od wyników klaskali i skandowali jego nazwisko. Nie byłem zwolennikiem wymieniania Moskala zaraz, jak na horyzoncie pojawi się nowy, wartościowy kandydat, ale decyzja Cupiała jest jego decyzją i trzeba się z nią pogodzić.

PS Chciałbyś Czarno-biały świat najlepszy, nie? Sorry, zły adres.

W rozmowach o sprawach czysto sportowych oczekuję merytoryki, a nie lizania się po pyszczkach według ściśle określonej linii poglądów i etykietek, dlatego o wiele bardziej wolę dyskutować z osobami, które są mniej "kumate", ale o piłce wiedzą coś więcej niż tylko "MOSKAL LEGENDA NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ JALIENS LAMEY DZIĘKUJEMY CZEKAJ NAJLEPSZY DAWAĆ BRUDA NA BOISKO POLSKA DLA POLAKÓW
PS. J#@$ ŻYDUW".
Po pierwsze nigdy nie mówiłem, że mamy świetnych kopaczy na wiosnę - nie mieliśmy lewej i prawej obrony, słabe skrzydła, środkowi obrońcy wcale nie byli bez skazy. Jedynie Genkov więcej strzelał. Tyle, że wtedy wszyscy inni byli jeszcze gorsi. Dziś tak nie jest.
Piłkarzy mieliśmy na wiosnę słabych i jesienią słabych. Melikson sam meczu nie wygra. I problem był w kopaczach, a nie w trenerze.

Po drugie, to Ty w drugiej części swojej wypowiedzi przedstawiłeś CZARNO - BIAŁY ŚWITA - którym podobno się brzydzisz...

A tak na marginesie co ja myślę: Brud jest cienki i tyle, Czekaj wręcz przeciwnie. Moskal powinien zostać dłużej, albo zostać zmieniony w zimie. Teraz wobec niego Cupiał zachował się wręcz sk.....syńsko.
Odpowiedz cytując