Wyświetl pojedynczy post
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2012, 16:31
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Po kilku kolejnych przegranych bez stylu przypomnisz sobie, że u nas problem nie był w trenerze, ale w kopaczach. A KM to był człowiek, który łączył ten światowy zespół piłkarzy bez umiejętności i charakteru z kibicami klubu Wisła Kraków.
Super. Tyle, że kilka miesięcy temu, gdy zdobywaliśmy MP jakoś nikt nie miał zastrzeżeń do umiejętności i charakteru piłkarzy Wisły. Nie mówiąc już o trenerze. Szanuję Moskala, ale potrzebujemy trenera, a nie legendarne nazwisko na ławce od tego, żeby kibice niezależnie od wyników klaskali i skandowali jego nazwisko. Nie byłem zwolennikiem wymieniania Moskala zaraz, jak na horyzoncie pojawi się nowy, wartościowy kandydat, ale decyzja Cupiała jest jego decyzją i trzeba się z nią pogodzić.

Cytat:
Tak, ja tam mogę iść, ale Ty pewnie nie, bo nigdy nie byłeś na stadionie (pod stadionem) i nie mogłeś się aktywować...
PS Chciałbyś Czarno-biały świat najlepszy, nie? Sorry, zły adres.

W rozmowach o sprawach czysto sportowych oczekuję merytoryki, a nie lizania się po pyszczkach według ściśle określonej linii poglądów i etykietek, dlatego o wiele bardziej wolę dyskutować z osobami, które są mniej "kumate", ale o piłce wiedzą coś więcej niż tylko "MOSKAL LEGENDA NIE RUSZ KAZIKA BO ZGINIESZ JALIENS LAMEY DZIĘKUJEMY CZEKAJ NAJLEPSZY DAWAĆ BRUDA NA BOISKO POLSKA DLA POLAKÓW
PS. J#@$ ŻYDUW".
Odpowiedz cytując