TommyTSW napisał(a):

Wiesz, kiedyś się mówiło że miał grać u nas Gutti, Rivaldo i Klaivert co nie zmienia faktu żeby trochę ruszyć głową zanim się coś napisze.I wcale cię nie obrażam, sam piszesz że wątpisz by tam poszedł, zresztą mam na myśli obecny wątek transferowy a nie kilka lat temu gdzie mało kto o Małeckim słyszał, przynajmniej przed sobą miał wszystkie wyskoki.
Poruszając wątek z pierwszego zdania to prędzej w Wiśle zobaczymy Aimara z Benfiki niż Małeckiego w Koronie.No chyba że chce tam zaliczać notoryczne w.pier.dole jak swego czasu Kuzera kiedy grał w Wiśle bywając w rodzinnych Kielcach.
|
Nie wierzę, że tam przejdzie. Chciałem wskazać tylko, że to nie pierwsze zainteresowanie Korony Patrykiem. Mała historyczna ciekawostka, o której niewielu pamięta. Wtedy Patryk mógł to rozpatrywać całkiem poważnie (mam na myśli to zapytanie "o przynależność klubową"). O ile wtedy byłoby to prawdopodobne tak dziś po wszystkich deklaracjach i po kilku latach gry w pierwszej drużynie Wisły jest to niemożliwe.
Co do sytuacji Patryka to szkoda, że nie dogadał się z Lechią. Ten transfer wszyscy by zaakceptowali, a on grając na wypożyczeniu przemyślałby swoją karierę.
Mam pytanie co do Chrapka. Znalazło się tu kilka pochlebnych opinii. Widziałem jedynie statystyki i składy meczów I ligi. Ktoś może postarać się o obiektywną ocenę tego, czy będziemy mieli z niego pociechę?