kacpaw91 napisał(a):

Czy Diaz będzie mógł zagrać w meczu z Lechią?
Ustawienie Jovanović - Jaliens, Diaz - Lamey byłoby na tę chwilę chyba optymalne. Podobała mi się gra Lameya na LO w ostatnim meczu. Zagrał z pewnością na tej pozycji lepiej od Paljicia. Także najlepszą pozycją dla Diaza wydaje się być środek obrony.
Fajnie jakby w kadrze znalazł się jakiś młody piłkarz, np. Szewczyk. Jedno miejsce na 18 dla takiego piłkarza to chyba nie tak dużo?
|
Na tą chwilę Szewczyk mógłby nawet wyjśc w pierwszej 11 dużo gorzej od Bitona i Genkowa raczej by nie zagarł. Bynajmniej ciężko by było.
Verbrecher napisał(a):

Zwazaj jak piszesz o pilkarzu Wiselki , o pilkarzu ktory dla czesci trybun jest czym wiecej jak zwyklym najemnikiem , nie jestem konfidentem wiec nie bede wnioskowal o bana dla Ciebie , zal mi cie czlowieku , zreszta nie ma sie co rozwodzic nad takimi jak ty , nie zrobimy pucharow w tym roku to pewnie od kolejnego bedziesz fanem legii ...(
----------------------
w poprzednim temacie zapomnialem dopisac iz jestem niemal pewny ze bez Maleckiego w poprzednim sezonie nie zdobylibysmy mistrzostwa , i tak sobie gdybajac dochodzi do tego ze mielismy szanse na historyczny sukces (po wyeliminowaniu Hanoweru) ktorego nie mozna juz zweryfikowac , jedynie mozna gdybac , a ja gdybam tak ze z Malym w skladzie dzis czekalibysmy na Hanower + mielibysmy 5pt wiecej w lidze , dziekuje za uwage
a jak ktos ma watpliwosci to zapraszam do filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=_lvft...eature=related
|
Gdyby zagrał jak w Krakowie to nawet 15 pktów i można by brac awans dalej w ciemno -.-