Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2012, 13:12
lazy napisał(a):Wyświetl post
Taaa... strzał z 45 m...

Nie prowokuj!!

No i co z tego, że z 45m? Zawsze mogłaby sie piłka odbić od słupka/poprzeczki, sprawić kłopot bramkarzowi {a wtedy ktoś może dobić} bądź po prostu wpaść.
Z Arką (rok temu) czy z APOELem jakoś mu weszło. Owszem, to były strzały z bliższa, ale pozycje niełatwe. A mecze ważne, wywołujące dodatkową adrenalinkę.

Naprawdę ślepo w Małeckiego nie wierzę, bo jak zwykle to bywa, winę ponoszą obie strony, ale Drozd ma troche racji.
Dlaczego z Meliksonem obchodzimy się jak z jajkiem? Dlaczego słabo grający najemnicy nie są odsuwani do... najlepiej "Klubu Kokosa" vel "Klubu Nuneza"?

Do p. Cupiała mam dużo szacunku i nie zamierzam po nim jechać, bo gdyby nie on lata temu, to moglibyśmy być dłużej w ciemnej du***. Ale mam wrażenie, że dopóki on będzie właścicielem wraz ze swą przed potopową* świtą to my z miejsca nie ruszymy...

*- nie tyle o wiek panów mi chodzi, o ile o sposób myślenia

PS. W tym całym ostatnim zamieszaniu mnie najbardziej zdziwiła postawa trenera Moskala. Było mocno nie fair z jego strony mówienie na konferencji "co Patryk powiedział" itd. To powinno być załatwione wewnątrz szatni, klubu. Media winne były otrzymać jedynie suche info, oświadczenia (jak to zazwyczaj bywa).
Po Basałaju się wiele nie spodziewam (śmiesznie mówił w materiale przed meczem z Koroną dla C+, ze to jego "osobista porażka" itp), ale na Kaziu się zawiodłam.
Zaznaczam, że nie staje w pełni ani po stronie Małego ani po stronie Moskala, jako że śmierdzi mi ta sprawa, a Kaziu to w końcu nasza Legenda.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując