Wyświetl pojedynczy post
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2012, 12:00
TeeS88 napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, że już chyba nie jest. Widziałem przegląd prasy w tv, robiony m.in. przez Zarzecznego. Bakero będzie pracował z juniorami w Barcelonie.

Co do Smudy. Nie chciałbym go, to raz. Wolałbym Probierza, Smudzie odbija. A dwa to, to, że niezależnie jaki będzie trener, to bez transferów się nie obejdzie. Przede wszystkim transfery, dobrze byłoby ściągnąć Polaków z zagranicy. Na przykład taki Głowacki, Czekaj miałby się od kogo uczyć. Bez transferów, dobrych zawodników, nie ma znaczenia kto będzie trenerem, z gówna bata nie ukręcisz.
Ludzie zmiłujcie się, po co mamy sprzedawać ludzi jak potem będziemy ich kupować z powrotem. To jest debilizm wynikajacy z kunktatorstwa zarządu. Głowie trzeba dać spokój. Ja bym wolał przebidować ze dwa, trzy lata niż znowu brać na kredyt jakichś dziwnych ludzi.

Probierzowi nie odbija? Jeżeli chodzi o ego to przebija go chyba tylko Ulatowski. Smuda wg doniesień to "dopust boży", ale nie ma raczej szans, że do nas nie przyjdzie. Już mu się micha cieszy i wie, że tak naprawdę nie ma znaczenia w jego przypadku wynik na EURO. Dom ma w Krakowie, zaskórniaki z Biedronki - ja się facetowi nie dziwię, że chciałby Wisłę, nawet słabą, z Cupiałem znają sie jak łyse konie.

Dla nas pewnie takie rozwiązanie jest odgrzewaniem tego samego kotleta po raz wtóry, ale jednego Franzowi odmówić nie można - do ludzi ma nosa i to co on kupił zazwyczaj sprawdzało się w Wiśle.
Heniek mimo wielu zasług dobrych piłkarzy nie potrafił sprowadzić.

Kasa na transfery to jest drażliwy temat w Telefonice - rząd planuje wprowadzić podatek od kopalin i miedź strasznie podrożeje, więc koszty produkcji w TF drastycznie wzrosną. Amatorzy wszelkich tekstów typu "Cupiał dawaj na transfery" powinni o tym pamiętać, bo Księgowa w TF pamięta.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując