Gucio25 napisał(a):

nie samym LOSTem człowiek żyje, ale powiem wam że brakuje mi serialu właśnie w tym stylu - zagadkowego, pełnego tajemnic - jak się włączało nowy odcinek LOSTa, to siedziało się nieruchomo, czekając jak się zacznie odcinek i co będzie po czarnym ekranie. 
no i teraz właśnie takie pytanie - znacie jakieś seriale w stylu LOSTa? takie pełne zagadek, z fajnym klimatem? wiem, że ciężko o tak dobry serial, ale powstają co chwila nowe produkcje i zawsze może coś ciekawego się znajdzie, w końcu LOST też nie odrazu miał być wielkim hitem. wiem też, że padają tu co chwile propozycje ciekawych seriali, ale interesowałby mnie ten konkretny kierunek.
dzisiaj wyczaiłem, że ABC zaczęło ostatnio "The River" i zapowiada się strasznie ciekawie.
|
Takie zagadkowe to Pretty Litlle Liars bodajże. Moja kobieta to namiętnie ogląda i fakt faktem, jest to troche takie dziewczęce, ale nawet się trochę wciągnąłem i co 3ci odcinek oglądne

.
W każdy razie sezon 2gi się konczy, a dalej nie ma odpowiedzi na pytania z pierwszego odcinka pierwszego sezonu
Natomiast zaczął się niedawno Alcatraz - nowy serial i całkiem fajnie sie zapowiada