|
Senior Member
|

28.02.2012, 22:54
|
Na razie Legia to jeden sezon, więc sobie dajmy z nią spokój, co do zarobionych przez nią pieniądzach na transferach to my też tak zarobiliśmy na Marcelo czy Brożkach, a efekt będzie u nich ten sam, czyli kasa wróci do sponsora .
Jovanić, Paljić, Bunoza, Jirsak, Kirm i do tego Małecki, wiecznie kontuzjowany Boguski i ostatnio analogicznie Sobolewski... Panowie to ...8 (OŚMIU) piłkarz co są nasi i nie są ...no może Bunoza, choć z Kielcami to właśnie on był głównym winowajca bramki, ale może Bunoza jako def. pomocnik, kto wie...tak czy siak ...8 zawodników mamy w kadrze co kasę biorą a drużynie nic nie dają. Żadnego z nich nie sprowadzał Stan Valckx.
Do tego kończą się wypożyczenia Diaza i Nuneza , no i Bitona (co do Diaza, dziękuję, co do Nunez to jeszcze poczekam z oceną, co do Bitona to poczekam na gest B.C, lub inną wynegocjowana sumę wykupu).
Pareiko powinien zostać, jako wpierw pierwszy bramkarz, a później jako taki Dudek w Realu M.
Sumując, jeśli mamy coś naprawiać to nie po S. Valckxsie, ale po poprzednikach ...Jovanić (może wypożyczyć), Paljić (dziękujemy), Bunoza (co robić, zostaje), Jirsak (dziękujemy), Kirm (wytransferować koniecznie !), Boguski (wypożyczyć, kiedyś w niego wierzyłem, szkoda), Małecki (wytransferować, lub wypożyczyć), Sobolewski (hmm , nie wiem) i ... to co Stan nam sprowadził Biton, Nunez (wiadomo, że nie wiadomo), Diaz (dziękujemy).
Rewolucja więc będzie, ale w letnim okienku przyszło 6 nowych zawodników, a w kolejnym letnim przyjdzie np. 7 to Ja tu nic nadzwyczajnego nie widzę, pod takim warunkiem, żeby może wreszcie jakaś stabilizacja była, może.
Ostatnio edytowane przez milosz : 29.02.2012 o godz. 00:19.
|
|