Marszałek napisał(a):

|
Najpierw się zastanów na chłodno kto rządzi naprawdę a póżniej skonfrontuj to z tym co napisałeś.
|
Możesz mieć rację, że takich ....... nie trzeba przekupywać. Oni nas sprzedadzą za poklepanie po plecach.
Szpen napisał(a):

daruj sobie, bo jesteś głupszy niż wieśka pies.
ja w porównaniu do Ciebie czytam. I to czytam ze zrozumieniem. radzę Ci poczytać i później się wypowiadać. Nie jestem alfą i omegą, ale czytam głosy z róźnych stron i wiem że ta korweta nie jest nam potrzebna, a kasa została wyrzucona w błoto.
|
Czytać to sobie możesz

. Wszystko jednak wskazuje, że ni w ząb nie rozumiesz. Giertych się kłania? Mamy jakiś okręt czy jesteśmy tacy zajebiści że nie potrzebujemy. Sądów, hut, kopalni i stoczni też nie potrzebujemy. Jeszcze dróg, lotnisk i kolei też nie potrzebujemy. Niech się zastanowię czego za Tuska potrzebujemy. Mam, ale ja jestem głupi... Urzędasów i doradców politycznych nam Polakom trzeba. Co my byśmy poczęli bez naszego słońca. Pewnie znów jakiś pisior by dworzec w dupie wybudował, a po co to komu.
ps. Ciebie ciężko mentalnie klasyfikować. Bo czy leming może być mądry albo głupi? Jest bezwolny jak tłuczek do ziemniaków, albo go ktoś użyje, albo nie.