Wyświetl pojedynczy post
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2012, 01:00
vilgefortis napisał(a):Wyświetl post
Warto by zainteresować się Pazdanem. Chłopak jest z Krakowa, a co ważniejsze istnieje podobnież możliwość wyciągnięcia go z Górnika bez wielkiego inwestowania. Widziałem go w meczu z Górnikiem i zagrał bardzo dobrze, a dziś dołożył brame z dystansu. Przydałby się Polak dla nawet minimalnego wyrównania proporcji w szatni. Obawiam się tylko, że jeśli już miałoby do czegoś dochodzić w kwestii transferu to raczej latem, nie teraz.

Ja myślę , że on zawita w lecie na Reymonta .Pojawiały się doniesienia prasowe , że Wisła się nim interesuje co jest logiczne .Po pierwsze jak wspomniałeś jest z Krakowa ( co prawda jest bodaj wychowankiem Hutnika ale mniejsza o to ), po drugie jest Polakiem , po trzecie może zabezpieczyć dwie pozycje - stopera i defensywnego pomocnika , po czwarte jest waleczny . Jako , że w lecie żegnamy się z Nunezem a nie wiadomo co z Sobolem jestem pewien , że w lecie pojawi się jego temat w klubie .

Osobiście jestem za .Oglądając mecz Górnik - Legia obok Nakoulmy najbardziej podobał mi się właśnie Pazdan .
Odpowiedz cytując