Wyświetl pojedynczy post
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2012, 20:53
Moim zdaniem błąd leży cały czas w zarządzaniu klubem. Może nie jest to największa bolączka (a może jednak jest?). Zaczynając od braku jakichkolwiek ruchów transferowych zimą spowodowanych "szeroką kadrą". Sory ale chyba jest oczywiste że każdy nowy zawodnik wzbudza jakieś zainteresowanie co może przełożyć się nawet na chwilowy wzrost (nawet minimalny) frekwencji. Tak jak było ze stadionami. Na początku sporo ludzi przychodziło zobaczyć bo to nowość a później już tylko od wielkiego dzwonu.
Po drugie baza treningowa. Nie wiem jak to wygląda w innych klubach ale mnie najbardziej śmieszą zdjęcia robione w tej salce treningowej szerokości 3 metrów. Wygląda to jakby w korytarzu trenowali.
O marketingu już nie wspomnę. Tzn miałem na myśli podrygi jakie wykonuje dział marketingu.

A co najważniejsze najlepszym marketingiem, magnesem, kluczem do sukcesu itp jest zdobywanie bramek! Kurde większość ludzi chyba po to właśnie przychodzi na stadion albo ogląda mecze w tv.

A na koniec może i powtarzana wiele razy rzecz albo i nie. SYSTEM KAR I NAGRÓD! Kurde jak nie potrafią się sami zmotywować i grać dla siebie i własnej satysfakcji, na dodatek zarabiając nie małe pieniądze, to zastosować normalne zasady świata biznesu a nawet i domowe. Nie ma wyników nie ma nagrody.

A my jako kibice też powinniśmy coś zademonstrować a nie do jasnej cholery "nic się nie stało"
Odpowiedz cytując