Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2012, 12:28
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie no chyba się rozpędziałeś,bo Podbeskidzie nigdy nie dostało u nas lania. Nawet nie wiem czy z nimi wygraliśmy kiedykolwiek na Reymonta
A jest to zespół, który jak mówił w wywiadzie dla weszło ich trener,przygotowywują się do spotkań na jakiś siłowniach w marketachPoniżej fragment z tego wywiadu.
(...)
W okresie przygotowawczym wygląda to tak, że mamy trening tutaj, piętro niżej, na siłowni...

Tutaj? W galerii handlowej?!
Tak. Tu mamy trening i obiad. Potem chłopcy bujają się po mieście i po południu mają zajęcia w Dankowicach. Jeździmy z torbami i walizkami jak kino objazdowe. Ale jesteśmy już przyzwyczajeni
Oj tam. Podbeskidzie faktycznie nie jest dobrym przykładem, ale bardziej chodziło mi o to, że taka potęga nas ograła i to już dwa razy pod rząd 1-0.

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Garguła ? Ten Garguła co kilkakrotnie piłki z rzutu rożnego i rzutów wolnych nie jest w stanie dokopać na środek pola karnego ? Cały zespół ustawia się w polu karnym a Pan Garguła nie ma siły tam dokopać.
Ten Garguła, który odskakuje jak oparzony od przeciwnika w starciu 1 na 1 ?

Jeżeli chodzi o rzuty rożne, to fakt kilka razy zagrał na pierwszy słupek, ale nie wiem czy było to podyktowane tym, że nie miał siły dokopać na środek pola karnego a może założeniami jakie mieli na rozgrywanie rzutów rożnych, pasowałoby spytać Moskala.

Porównałem go do bezbarwnego Kirma i bezproduktywnego Jirsaka, ponieważ odniosłem wrażenie, że na ich tle był trochę lepszy ( ale nie stawiam go za wzór na następne mecze).
Odpowiedz cytując