Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2012, 11:45
AYALA napisał(a):Wyświetl post
w lecie to jak głosiły pewne gazety będzie Dyzma w Wiśle.
Ja bym zostawił Kazika ale jeszcze jeden mecz bez zwycięstwa i Boguś może nie wytrzymac......Probierz ? Troche z zachowania jest podobny do Petrescu,z trenerów Polskich co są wolni to chyba tylko jego....
Jeśli pojawi się Dyzma u nas (a zakładam iż dzięki relacji koleżeńskiej) to ciężko będzie zatrzymać Stana. Taki krok ewidentnie podważa i uszczupla jego pozycje w klubie. Osobiście jestem za zasilaniem struktur klubu ludźmi z zewnątrz więc taki krok będzie mnie bolał podwójnie.

Co do Kazika to sprawa jest ewidentna - nie radzi sobie z presją, nie ma wyników więc nie obroni posady trenera. Za tym przemawia kilka faktów: nie ma czasu na naukę, nie ma zawodników którzy nagle zrobią przytłaczającą różnicę i w końcu patrząc na jego statystykę - gwarantuje ona miejsce poza pudłem i realne myślenie o strefie spadkowej. Z drugiej strony my nie mamy alternatywy dla niego. W zasadzie nie mieliśmy żadnej alternatywy od momentu zwolnienia RM. Tak jakby Stan czy Basałaj nie chcieli nawet jej stwarzać.

Trenera mamy w sumie zwolnionego. Pytanie co i kto dalej.
Odpowiedz cytując