Wyświetl pojedynczy post
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2012, 08:27
A ja jeszcze w kwestii "nic się nie stało" po meczu. Myślę że zagrały tutaj emocje i część ludzi pomyślała sobie tak: przecież skrzywdził nas ten palant sędzia, dał czerwoną kartkę naszemu ulubieńcowi i wychowankowi Michałowi, a jeszcze te chamy z Kielc jak wygrywały 1:0 zaczęły symulować i ociągać się z grą. Nasi piłkarze w końcówce to pokazali pazur, wszyscy widzieliśmy że niewiele brakło a doszło by znowu do bitki - oni to mają jaja. Ale potem każdy mądry wrócił do domu, przemyślał i stwierdził: kurde coś jest nie tak. Ktoś nas próbuje nabić znowu w butelkę. Zero mobilizacji po wyjściu na murawę (w jakże ważnej dla nas koszulce z Białą Gwiazdą dodam) - przed pierwszym gwizdkiem . I jeszcze te wywiady, znowu takie same, bez deklaracji że w następnych meczach będzie już tylko lepiej, i bez chęci poprawy. Jestem przecież fanatykiem i ślepo wierzę w swój klub z wielkimi tradycjami, a nie w jego piłkarzyków (nie mówię o wszystkich), którzy mają gdzieś wolę walki i zwycięstwa. Wszyscy na stadionie jesteśmy przecież jedną Wiślacką rodziną. Sorry za wzniosły ton, ale mnie trochę poniosło.
Odpowiedz cytując