Wyświetl pojedynczy post
Zibero
Junior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 22:42. Wisła 2012
To co mogła Wisła zdobyć w tym sezonie to Mistrzostwo Świata, przy odrobinie szczęścia mogliśmy przejść do historii w LE, Hanover też byłby do przejścia... wracając do rzeczywistości to niestety dzisiejszy mecz pokazał, to co było wiadome od dawna. Nie mamy drużyny przy Reymonta. Taka prowizorka jak jest u nas to masakra. Zostawiłbym w tej drużynie .... Czekaja - tak! dajcie chłopakowi czas! Meliksona, Wilka, Jovanovica, Bitona, Kirma - wina trenerów, że gość tak się cofa w Wiśle, Małeckiego - nieporozumienie z tym odsunięciem ze składu - w takim przypadku kary finansowe. Większość niestety się nie nadaje z różnych powodów. Na podstawie tych zawodników budować nową drużynę ale skąd?! Wisłą zarządzają przypadkowi ludzie niekompetentni z Cupiałem a raczej jego doradcami w ostatnich latach biorąc. Szanuję go za zaangażowanie w Wisłę ale czasy się zmieniły i wątpię, że on jest w stanie do tego przywyknąć. Nie chce mi się wierzyć, że patrzy na ten klub inaczej jak tylko na to aby wyciągnąć jak najwięcej kasy. To jest jak najbardziej porządane i możliwe ale nie w taki sposób. Wróciłem dziś na Reymonta po 12 miesiącach czasu i jedyne co stwierdzam to jesteśmy już jako porządny średniak w Europie pod względem infrastruktualnym i potencjałem FIRMY WISŁA KRAKÓW ale budowa drużyny w całym koncepcie to dramat. Mam nadzieję, że Pan Cupiał albo porządnie się tym zainteresuje i poważnie zacznie traktować ten biznes albo sobie po prostu odpuści, dziś już nie będzie problemu w globalizacji znaleźć inwestora w rosnącej sile nasze EKSTRAKLASY. Dobrze będzie jak awansujemy do pucharów europejskich, liczę na to, że zostanie przeprowadzona gruntowana przebudowa drużyny - o całej podstawie funkcjonowania klubu (czytaj. szkolenie młodzież nie wspomnę) i będziemy mogli włączyć się ponownie w walki o tytuł najlepszego klubu w Polsce (za chwilę to będzie naprawdę zaszczyt w Polsce). Pozdrowienia dla wszystkich Wiślaków.
Ostatnio edytowane przez Zibero : 26.02.2012 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując