Wyświetl pojedynczy post
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2012, 21:52
sezon stracony, mam nadzieje że lenie i półpiłkarze z tego składu 1 lipca zostaną usunięci! Zaczynając od Garguły, Kirma, Paljica, Jirsaka, kończąc na Boguskim, Małeckim, Bunozie, Jaliensie i Czekaju! Szkoda, że Polacy którzy są w Wiśle są tak ciency. Nawet Wilk jest słaby, ale przynajmniej ambicji mu nie brakuje. Na +/- Diaz i Jovanovic, którzy grają bardzo przeciętnie, a Iliev, Biton i Nunez to piłkarze na teraz. Pytanie co sie stanie z Wisłą? Jak zastąpić tylu zawodników? Przecież to niepojęte jak oni są słabi. Kto ich naściągał w miejsce kogo? Sam szrot. Nie mamy żadnego lewego obrońcy, nie mamy prawego. Jovanovic tyra jak wół, ale bawi się w pomocnika. Chavez jest naszym najlepszym środkowym obrońcą, a popełnia głupie błędy. Pareiko nierówny. Jirsak i Boguski panienki z niezłą techniką i nic poza tym, niewidoczni na boisku, zero walki, minięcia. Małecki wiadomo. Kirm jest najgorszym zawodnikiem jakiego widziałem w ostatnich latach i jest połączeniem Zienczuka i Brożka z najgorszych czasów. Nunez nie ma ogłady taktycznej, a także nie myśli na boisku (mimo że zawalił mecze z Standardem próbuje w niego wierzyć), Biton za drogi i marnuje sie w tej drużynie, Genkov wcale nie lepszy niż Rasiak, który to strzela więcej bramek. Melikson podupada gdy widzi jak słabo gramy, ale on z Ilievem (który sił ma na 30 minut) to nasi najlepsi zawodnicy (razem z Bitonem, który jest nie nasz). Garguła ani nie potrafi strzelić, ani podać, ani odebrać, ani główkować, ani dryblować. Co to za ofensywny pomocnik? Jaliens to nieporozumienie, a Czekaj powinien grać co najwyżej w 2 lidze. Bunoza zapamiętany z dobrych przerzutów i nic poza tym, błędy błędy, złe ustawianie się.

Jaki jestem wkur***ny!

Aaa tak Boguski kontuzjogenny, jest jeszcze w kadrze 35 czy 36 letni Sobol. Co on może nam dać? Kim my mamy grać o mistrzostwo?
Ostatnio edytowane przez HEDu : 26.02.2012 o godz. 21:56.

Odpowiedz cytując